Borrelen in onze wintertuin!

Borrelen in onze wintertuin!

De grote tuin van Angie’s Kitchen wordt omgetoverd in een elegante wintertuin zodra het koude weer aankomt. Angie’s Kitchen, een monumentaal pand gelegen in het hart van Den Haag, is perfect voor zowel formele bijeenkomsten als familiefeesten. Of je nu een nieuwe buurt verkent of een koffiedate hebt met een vriend of een vriendin, is een charmante sfeer een must voor een middag koffiepauze. De wintertuin is op dit moment ook ideaal voor grote groepen voor o.a. kerst- en nieuwjaarsborrels, bedrijfsuitjes en andere evenementen. Aangekleed met verlichting en heaters zorgen wij ervoor dat u in een warme en gezellige tuin buiten kunt borrelen.

Vanaf het moment dat we onze deuren openen tot we welterusten zeggen, kunt u genieten o.a van onze zelfgemaakte salades, taarten, cakejes en specials zoals:

  • High Tea
  • High Wine
  • High Beer

Van homemade tonijnsalade met witte maisbol of bruine meergranen, Sticky Ribs en Italiaans plat brood tot de Black Angus steak met Groene-pepersaus en natuurlijk een heerlijke gezouten chocoladetaart. Om van deze ervaring een echte belevenis te maken bieden wij ook specials to share zoals:

  • Côte de Boeuf, geserveerd met aardappelgarnituur en seizoensgroente.

Passie voor eten, aandacht voor details geven uw verblijf een extra vleugje plezier. Het is allemaal mogelijk in de grote wintertuin van Angie’s Kitchen. Eventuele speciale wensen van de gast staan altijd voorop.

Live for the moments you can’t put into words…

Voor meer informatie: stuur ons een bericht via het contactformulierinfo@angies-kitchen.nl of reserveer direct

Share: