Trouwen

Geef elkaar het “Ja” woord in onze prachtige stadstuin

Trouwlocatie Den Haag.

Vier uw bruiloft bij Angie’s kitchen.

U gaat trouwen! Het enige wat nog ontbreekt is een prachtige locatie in het centrum van Den Haag, wij bieden een prachtige sfeervolle locatie met een verborgen tuin waar wel 250 personen in passen. De dag waarop je het JA-woord geeft aan de man of vrouw van je dromen is één van de meest bijzondere dagen uit een mensenleven. Angie’s kitchen is de trouwlocatie wanneer u op zoek bent naar sfeer, intimiteit en gezelligheid .

trouwen den haag

Bruiloft Den Haag

Trouwlocaties vinden in Den Haag en omgeving kan vaak voor veel frustraties zorgen, u wilt uiteraard een mooie locatie en de ultieme belevenis. U kunt trouwen, dineren en feesten bij Angie’s kitchen. Uw mooiste dag kan geheel door ons verzorgt worden. Wilt u trouwen in de zomer of juist winter, wij passen ons geheel aan uw wensen aan.

Trouwen in Den Haag

Een locatie om te trouwen moet uiteraard aan al uw eisen voldoen, waaronder uitstraling en capaciteiten. Door onze intieme en sfeervolle binnentuin wordt uw ceremonie intiem en extra speciaal, mocht u geen ceremonie nodig hebben dan is dit geen probleem.

Legt u uw relatie eerst vast bij de gemeente en wilt u uw huwelijk of geregistreerd partnerschap afsluiten bij een andere locatie dan kan dit bij ons ook. Gaat u voor een receptie met oesters en champagne of juist met een lekker biertje en bitterbal. Wij luisteren naar uw wensen om samen een ultieme huwelijksdag te realiseren. Wilt u een speciaal thema of versiering door middel van speciale decoratie, dit alles is bij ons ook mogelijk. Vele trouwlocaties in Den Haag doen wat statig aan, bij ons krijgt u een warme deken om uw heen!

Kom gezellig borrelen bij Angie's Kitchen

bruiloft den haag

Trouwen of uw partnerschap vier u bij Angie’s kitchen!

Wanneer uw trouwdatum bekend is vragen we dit vooraf met ons de communiceren. Wij kunnen u vertellen of de gewenste datum beschikbaar is.
We begrijpen dat Iedere bruiloft uniek is, er zijn vele wensen vandaar dat wij graag op voorhand met u afspreken om samen met u naar de mogelijkheden te kijken. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarom uw JA-woord vieren bij Angie’s kitchen?

Intieme sfeer
Verborgen tuin voor 250 personen
Gehele verzorging
Bijzondere locatie

Tip: Wanneer u gaat trouwen is dit verstandig vroegtijdig te melden bij de gemeente Den Haag.

Mocht u buiten een trouwlocatie een andere feestelijke gebeurtenis willen vieren, dat kan dit uiteraard ook bij Angie’s Kitchen. Wij hebben vele evenementen voor u gehad waardoor wij over veel kennis beschikken en u hierdoor kunnen ontzorgen! Overige evenementen zijn hier te vinden op onze website.

Angie's Kitchen

Trouwen
Een onvergetelijke gebeurtenis verdient een onvergetelijke pracht locatie met veel charme en uitstraling.

Hoe u ons vindt

Contact informatie
Adres:
Noordeinde 148
2514 GP Den Haag
Telefoonnummer:
+31 70 346 4664
E-mail:
info@angies-kitchen.nl

Reserveer een tafel

Reserveer nu snel online!

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag geopend van 11:00 tot 22:00 uur.
Voor borrels, bedrijfsuitjes, trouwerijen en feestjes zijn de zondagen en maandagen uiteraard bespreekbaar.
Zondag en maandag gesloten.