High Wine Den Haag

5 gangen diner voor maar €68,50!

High Wine Den Haag centrum doet u bij Angie’s Kitchen.

Genieten van een heerlijk glas wijn is natuurlijk vreselijk lekker. Nog beter is genieten van een passende wijn en heerlijk eten! Bij Angie’s Kitchen hebben we speciaal voor al onze wijn liefhebbers een heerlijke uitgebreide high Wine voor maar €68,50!

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten wijnen. En we snappen dat de keuze hierdoor niet makkelijker wordt. En dan loopt u ook nog eens tegen het probleem aan van ‘welke wijn bij welk gerecht’
Angie’s Kitchen heeft daarom een 5 gangen diner voor u samengesteld waarbij het drinken van een wijn in combinatie met een gerecht een belevenis wordt!

high wine afbeelding

High Wine; Bij onze High Wine krijgt u bijpassende wijntjes in combinatie met een 5 gangen verrassingsdiner

Onze High Wine is een volledig verzorgd 5 gangen verrassingsdiner. Bij elke gang serveren wij een bijpassende wijn. Tijdens dit 5 gangen diner vindt u heerlijke ‘verrassende’ combinaties.
Er worden gerechten van de nieuwe kaart geserveerd. Maar u zult ook genieten van klassiekers en uiteraard een mix met seizoensproducten. Ons kundig personeel heeft veel verstand van wijnen. Zij schenken u bij elke gang een bijpassende wijn en zullen hierbij een goede uitleg geven.

Zijn er enkele dieet wensen zoals: vegetarisch of glutenvrij? Geen enkel probleem. Bij aanvang vragen wij altijd naar eventuele dieetwensen, allergieën of dingen die u liever niet eet. Dit is natuurlijk wel zo makkelijk. We willen natuurlijk dat u tevreden en voldaan ons verlaat.

Angie's Kitchen

High Wine

Hoe u ons vindt

Contact informatie
Adres:
Noordeinde 148
2514 GP Den Haag
Telefoonnummer:
+31 70 346 4664
E-mail:
info@angies-kitchen.nl

Reserveer een tafel

Reserveer nu snel online!

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag geopend van 11:00 tot 22:00 uur.
Voor borrels, bedrijfsuitjes, trouwerijen en feestjes zijn de zondagen en maandagen uiteraard bespreekbaar.
Zondag en maandag gesloten.