High Beer Den Haag

5 gangen diner voor maar €73,50!

High Beer Den Haag centrum doet u bij Angie’s Kitchen.

De vrouwelijke High Tea maakt plaats voor bier! Een arrangement voor de echte bierliefhebbers mag bij ons niet ontbreken. We verwelkomen de stoere tegenhanger van een theetje, High Beer! U was misschien al bekend met het concept maar wat kunt u bij ons verwachten?

Een High beer is ideaal voor een gezellig middagje borrelen, als uitje in de weekenden of als echte mannen activiteit. Donker bier, licht bier, er zullen verschillende biersoorten aan bod komen. We weten allemaal dat een biertje goed samen gaat met lekkere hapjes om te delen.

Wij hebben daarom de perfecte combinaties van bier en gerechten gevonden en daarmee een heerlijke High Beer samengesteld.

De High beer bij Angie’s Kitchen bestaat uit 5 speciaalbieren in combinatie met 5 lekkere gerechten. Benieuwd naar deze smaaksensatie? Dan bent u van harte welkom.

high beer angies kitchen

High Beer; Bij onze High Beer krijgt u bijpassende biertjes in combinatie met een 5 gangen verrassingsdiner

Bierproeverij Den Haag

Geen saaie bierproeverij waarbij je 1,5 uur in een afgesloten ruimte zit zonder sfeer. Nee, Angie’s Kitchen heeft een geweldige ambiance en prachtige tuin waar zowel internationaal als Nederlands bier geproefd kan worden. Bier proeven is een prachtige hobby en nog leuker om met vrienden/vriendinnen uit te oefenen!

Mocht een speciaal bier uit het arrangement niet gewenst zijn of zijn er allergieën? Laat het een van onze medewerkers weten, wij houden hier uiteraard rekening mee.

U kunt bij ons alleen een High Beer reserveren. We willen de perfecte combinatie goed voor kunnen bereiden. Daarom is het handig om een tijdstip en een aantal personen door te geven.

We hopen u snel te verwelkomen bij Angie’s Kitchen!

Angie's Kitchen

High Beer

Hoe u ons vindt

Contact informatie
Adres:
Noordeinde 148
2514 GP Den Haag
Telefoonnummer:
+31 70 346 4664
E-mail:
info@angies-kitchen.nl

Reserveer een tafel

Reserveer nu snel online!

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag geopend van 11:00 tot 22:00 uur.
Voor borrels, bedrijfsuitjes, trouwerijen en feestjes zijn de zondagen en maandagen uiteraard bespreekbaar.
Zondag en maandag gesloten.